Coşkun Gıda ve Hayvancılık, 1986 yılında Istanbul'da Şenel Demir tarafından kurulmuştur. Koşulsuz müşteri memnuniyeti, dürüstlükte, kalitede ve hizmette sürekliliği hedef alarak, müşteri taleplerini zamanında karşılamayı politika ediimiştir.
Şirketimiz tam otomafik toplamalı kümeslere sahiptir.
Yumurtalar tasnif makinesi aracılığı ile gramajına göre ayrıldıktan sonra, otomatik olarak paketlenir. Ürünlerimiz, figorik kasalı araçlarla market grupları aradığı ile siz müşterilerimize ulaştırılmaktadır..
Kaliteli hammadde kullanılarak ve sektörünün gereği %100 güvenli, sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretim yaparak ve gıda güvenlik standartlarını uygulamaktan vazgeçmeyen Coşkun Gıda ve Hayvancılık 2007 yılında 45000 tavuk kapasiteli tam otomatik sulama ve yemleme, tam otomatik yumurta toplama sistemleri ile ilk çiftliğini kurmuştur 2008 yılında da 5000 kg/saat kapasite ile çalışan yem fabrikasınıda faaliye geçirmiştir.
2009 yılında 17000 civciv büyütme kapasiteli kumesi de faaliyete geçirmiştir.
2015 Yılında Bursa Karacabey'de 60000 m2 üzerine Civciv yetiştirme tesisi ye Yumurta üretim tesisi olarak 700.000 adet kapasiteli 8 adet tavuk kümesi bulunmaktadır. Altı kattan oluşan kafes sisteminde tüm otomasyon sistemleri uygulanmaktadır.
2015 yılında kurduğumuz Civciv kümeslerimizde yemleme, aydınlatma ve havalandırma sistemleri tam otomasyona dayalıdır.
2015 Yılında Kurduğumuz Yumurta üretim tesislerimizde ise 16 haftalık yaşa gelen civcivler veteriner hekimler tarafından gerekli kontroller yapılarak yumurta üretim tesisindeki kümeslere taşınmaktadır. Kümeslerimizde yemleme, aydınlatma ve havalandırma sistemleri tam otomasyona dayalıdır.
Misyon, Kaliteyi En Üst Safhada Sunarken Gıda Güvenliği Yönetim Şartlarına Uyarak en sağlıklı, lezzetli yumurta ve yumurta ürünlerinin tüketiciye sunulmasıdır.
Hedef, şirketimiz Faaliyette Olduğu Sürece Gıda Güvenilirliği ve İzlenebilirlik Prensipleriyle Yumurta Pazarlama ve Satışının Yapmayı Hedeflemektedir.
Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti, Dürüstlükte, Kalitede ve Hizmette Sürekliliği Hedef Alarak Müşteri Taleplerini Zamanında ve Karşılamak,
Kaliteli Hammadde Kullanmak ve Sektörünün Gereği %100 Güvenli, Sağlıklı ve Hijyenik Şartlarda Üretim Yapmak ve Gıda Güvenliği Standartlarını Uygulamak,
Bunu Sağlamak için Çalışanlarımızı Hijyen ve Sanitasyon Konusunda Sürekli Eğiterek İnsan ve Çevre Sağlığını Ön Planda Tutmak,
Kaliteyi En Üst Safhada Sunarken Gıda Güvenliği Yönetim Şartlarına Uymak Gıda Güvenliği Yönetim Şartlarını Sürekli İyileştirmek Hiçbir Koşulda Kaliteden Ödün Vermemek,
Gıda güvenliğiyle ilgili bilgileri talep etmek ve iletmek, Yasal Şartlar ve Mevzuatlara Uymak...